Geachte mevrouw/heer,

Graag herinneren wij u aan het atelierbezoek dat we zaterdag 15- en ‪zondag 16 februari ‘20 (‪van 12-16 uur) organiseren. We bezoeken dan op het landgoed Elswout het atelier van beeldhouwer Chris Tap waar ook werk van kunstenaar Arvid te zien is.

Beide kunstenaars geven een demonstratie over verschillende elementen van hun vakgebied. Uiteraard kunt u dan ook genieten van een drankje en hapje. Het atelier is in het koetshuis op het prachtige landgoed Elswout nabij Haarlem. Hier kunt u ook een prachtige wandeling maken.

Wilt u hier bij zijn, stuur dan een mail naar welkom@gallerybell-arte.com en geef aan op welke dag u komt. Wij zien er naar uit u te ontmoeten.

Arvid, Chris Tap, Tibor Henkes en Doret Huibers
Voor meer informatie of vragen: +31 (0)6 – 54 35 34 64

Buitenplaats Elswout
Elswoutlaan 14
2051 AE Overveen.

Parkeren kunt u gratis op de parkeerplaats van landgoed Elswout.
Routebeschrijving

Maak er een bijzonder weekend van

Ontvang korting op uw overnachting(en) in het Amrâth Grand hotel Frans Hals, midden in het culturele centrum van Haarlem. Verblijf in een sfeervolle Deluxe kamer op basis van 2 personen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet voor € 99,- per nacht (exclusief toeristenbelasting). Dit speciale tarief is boekbaar met aankomst op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 februari onder vermelding van: atelierbezoek Chris Tap en Arvid.

Meer informatie of reserveren: info@hotelfranshals.nl.

Meer informatie over Haarlem

Tips welke zeker de moeite waard zijn om uw bezoek mee te combineren zijn:
  • Wandelen in het mooie Elswout, de eerste sneeuwklokjes komen daar nu uit!
  • Na de wandeling kunt u heerlijk iets eten of drinken bij Kraantje Lek. Kraantje Lek is een plek met veel geschiedenis en is gelegen aan het begin van het historische Visserspad tussen Zandvoort en Overveen, www.kraantjelek.nl.
  • In Haarlem kunt u denken aan een bezoek aan het historische Teylers museum, gelegen om de hoek van hotel Frans Hals. De volgende exposities zijn hier te bewonderen: Kijk in de aarde, Parijs- New York – Amsterdam en de Lorentz Formule in het Lorentz Lab, voor meer informatie kijk op www.teylersmuseum.nl/.
  • Het Frans Hals Museum is ook een aanrader met tentoonstellingen als Lubaina Himid, Haarlemse Helden – Andere Meesters en nog veel meer. Voor meer informatie kijk op www.franshalsmuseum.nl/.
  • Winkelen in Haarlem is door de grote diversiteit aan winkels een echte aanrader. Op zondag zijn vanaf 12 uur de winkels in het centrum open.
  • Voor het diner kunnen wij u Restaurant Diga aanraden (gelegen op de begane grond van het hotel), wij kunnen hier voor u een tafel reserveren.
  • Voor andere tips of adviezen denken wij graag met u mee, laat vooral uw vragen en wensen aan ons weten.
  • Voor meer informatie over het hotel verwijzen wij u graag naar de website www.amrathhotelhaarlem.nl.