Meesters in de beeldhouwkunst 2010

Meesters in de beeldhouwkunst


Gallery Bell’Arte presenteert ‘Meesters in de beeldhouwkunst’

Château NeercanneZomer in Zuid-Limburg: de kasteeltuinen van Château Neercanne en Château Sint-Gerlach openen samen met onze galerie wederom gastvrij hun poorten. Op deze twee schilderachtige historische locaties toont Gallery Bell’Arte de top van hedendaagse Nederlandse en internationale beeldhouwkunst. Van realistisch tot abstract. Een artistieke bloemlezing over de schoonheid en belevingswaarde die sculpturen de verwende kunstliefhebber te bieden hebben. In het oog
springend, gevoel aansprekend en universeel.

Van ecce homo, ‘zie de mens’, in al zijn hoedanigheden, tot de kracht en kwetsbaarheid van dierfiguren en de onvergankelijkheid van vormgegeven abstracties. Kijk, geniet en beleef met ons mee. Wij zijn er trots op deze keur van creatieve sculpturale hoogtepunten met u te mogen delen. Maak mee hoe fraai de beelden uitkomen in het parkachtige landschap, met de levensechte en indrukwekkende kasteeldecors als achtergrond. Wij heten u van harte welkom op deze bijzondere expositie ‘Meesters in de beeldhouwkunst’.

Tijdens de expositie in de kasteeltuinen is de galerie in Maastricht gewoon geopend. Er zijn kleine beelden te zien van de kunstenaars die in de tuinen exposeren. Bovendien hebben wij een speciaal thema in de galerie: ‘The bull market en de schoonheid van Taurus’. Wij bedoelen daarmee: weg met de somberheid in de economie. Een investering in kunst is echt veel leuker dan in de AEX. Met onze bijzondere stierenactie helpen wij u daar graag mee.

Deze expositie duurt t/m 27 september 2010. De brochure van deze expositie kunt u hier downloaden.

Wij zien er naar uit u te mogen begroeten!

Deelnemende beeldhouwers:
Arvid
Giovanni Balderi
Hans Bayens
Luc Bemelmans
Gerti Bierenbroodspot
Rob BrunmayerEmile Cornelis
Jan Desmarets
Appie Drielsma
Irenee Duriez
Charles Dumernit

Joris Gaymans
Peter Harskamp
Evert den Hartog
Evert van Hemert
Margot Homan
Andreas Krammer
Nicolas Lavarenne
Carlos Mata
Jan Mul
Pieter Obels
Pueva
Rosa Serra
Joris Verdonkschot
Jan Verschoor
Francesca Zijlstra
Ans Zondag