Primavera 2009

Twee bijzondere exposities

Gallery Bell’ Arte heeft de eer u uit te nodigen voor de Kunst &Antieksalon Primavera in Ahoy Rotterdam van 25 februari t/m 1 maart 2009. STAND NR 90, openingstijden dagelijks van 11.00-22.00 uur, zaterdag en zondag tot 18.00 uur.

Cas Exhibition Partners heeft in samenwerking met Gallery Bell’Arte een zeer speciale stand ontworpen. Hierdoor komt ieder beeld op zichzelf in de perfecte omgeving te staan hetgeen de eigenwaarde van elk kunstwerk versterkt.

De filosofie achter Gallery Bell’Arte laat zich omschrijven als ‘verscheidenheid in fascinatie’. De galerie exposeert lokale-, nationale- en internationale kunstenaars, figuratief en abstract werkend. Gallery Bell’Arte is de eerste galerie met uitsluitend beeldhouwkunst die aan deze kunstbeurs deelneemt en de beeldhouwers hebben speciaal nieuw werk voor de “kunstbeurs” gemaakt.

De beelden die op de Primavera geëxposeerd worden zullen daarna bij Gallery Bell’Arte worden tentoongesteld. De opening van die expositie is tijdens TEFAF op 14 maart. De expositie duurt tot en met 23 mei.
Wilt u bij deze opening aanwezig zijn kunt u hier een e-mail sturen. 

De brochure van deze expositie is hier.