Gallery Bell’Arte at the Kurhaus

Programma

Speciaal programma van deze dag op 26 april:


16.00 – Opening Expositie Gallery Bell ‘Arte at the Kurhaus en onthulling van het plafond van Gerti Bierenbroodspot in de Serre


16.30 – Lancering film van het gastenboek van het Kurhaus door Arvid


18.00 – Mogelijkheid tot dineren in het nieuwe restaurant “Waves”


21.15 – Aanvang van concert Ellen ten Damme in de Kurzaal . Zij zal speciaal op ons verzoek nogmaals “Berlin” zingen onder begeleiding van haar 16 tellende orkestleden.


24.00 – Begint het Koninginnebal met het lied gezongen door Ellen ten Damme : Möchte ich die Königin vom Kurhaus zijn.


Locatie

Adres van het Kurhaus
Gevers Deynootplein 30
2586 CK Den Haag ( Scheveningen)

Parkeren kan naast het Kurhaus
Gevers Deynootplein 189
2586 CS Den Haag ( Scheveningen)

Alle informatie Doret Huibers
telefoon: 06 – 54 35 34 64


Op 26 april zal een permanente vestiging van Gallery Bell’Arte in het Kurhaus worden geopend.


De opening zal plaats vinden in de vernieuwde serre van het Kurhaus. Hier zal dan het eerste het “grote vogelplafond” van Gerti Bierenbroodspot worden onthuld waar ze nu hard aan het werken is.
Het wordt een “zeeblauw”plafond bezaaid met speciale vogels met hun Latijnse benamingen. De sfeer van het plafond zal overgaan in de prachtige zee en de vogels vliegen mee en daar kan veel over gesproken worden.

Het “beroemde gastenboek” zal voor de eerste keer digitaal gepresenteerd worden. Kunstenaar/designer Arvid toont een speciale ‘zeevideo-presentatie’. Deze kunstenaar heeft tevens enkele zeedieren in brons gemaakt.

Door het gehele Kurhaus en buiten op de terrassen zal dan permanent kunst van Gallery Bell’Arte geëxposeerd worden. Dit zullen wisselende exposities zijn van zowel schilderijen, foto’s als beelden in glas, brons, steen en rvs.