Herinnering uitnodiging expositie Isabell Beyel en Margot Homan

Portrait 4
Duality of vision
Portrait – Isabell Beyel Duality of vision – Margot Homan
Geachte mevrouw/heer,

Van harte nodigen wij u uit voor de expositie met speciale aandacht voor het werk van Isabell Beyel en het werk van Margot Homan.

Isabell Beyel, geboren in Mönchengladbach, Duitsland, groeide op in Zuid-Limburg. Ze studeerde rechten en na een carrière in de human resources onwikkelde zij zich tot autodidactisch kunstenaar.
In 2003 besloot Isabell Beyel om haar passie te volgen en begint als toegepast kunstenaar. In het begin met behulp van acryl- en olievelf. Haar interesse voor de fotografie is zichbaar in haar werk en vormt voor een belangrijke bron van inspiratie. Beyel gaat langzaam van acryl– en olieverf over naar een mix van schilderkunst, gevonden kunst en multimedia. De stijl en vorm in deze 4D techniek gaf haar bekendheid en werd hiermee succesvol. In 2011 werd zij op TEFAF geïntroduceerd, tijdens PAN 2012 werd zij vertegenwoordigd door Frans Jacobs Fine Art. Als kunstenaar is Beyel een realist maar meer nog een estheet. Belangrijke onderwerpen in haar werk zijn vaak vrouwen en hun persoonlijke dilema’s in het leven. Het werk kenmerkt zich door sterke dimensies, het gebruik en samenspel tussen portretten, situaties en verhalen middels het gebruik van 4D technieken.

Margot Homan, geboren in Oss volgde haar opleiding op de academie van Tilburg. Na een aantal jaar les te hebben gegeven op het Markendaal College besluit ze haar artistieke roeping te volgen. Haar werk is vertegenwoordigd in tal van privé en publieke collecties in binnen– en buitenland.Na eindeloos zoeken en wegen ontstaat een harmonieuze vorm, waar in groot detail expressie wordt weergegeven. Ontstaan uit de facinatie voor de menselijke uitdrukking. Met dezelfde toewijding streeft zij naar een perfecte uitvoering van haar werk. Dit bracht haar in Castor Mariani, Pietrasanta in Italë. Het Italie waar Margot Homan het marmer voor haar sculpturen en sokkels vind.

De expositie wordt door Frans Jacobs geopend en vindt plaats op 16 maart om 16.00 uur.
Preview 15 maart van 10.00-19.00 uur.Wilt u bij de opening aanwezig zijn kunt u dat hier aangeven. Wenst u bij de preview aanwezig te zijn kunt u dat hier aangeven. De expositie duurt tot 26 mei.
Tijdens de TEFAF (15 maart t/m 24 maart) is de galerie dagelijks geopend van 10.00 uur t/m 19.00 en op afspraak.We hopen u te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Doret Huibers


In stock:
Arvid Evert van Hemert Palolo Valdes
Fons Bemelmans Henri Lannoye Francesca Zijlstra
Gerti Bierenbroodspot Willem Lenssinck Ans Zondag
Emile Cornelis Carlos Mata
Jan Desmarets Rosa Serra
Gallery Bell’Arte
Jekerweg 51 (Achter het politieburo wijk 12)
6212 GA Maastricht
T/F +31 (0)43 – 321 17 02
E: welkom@gallerybell-arte.com
www.gallerybell-arte.com
Geopend:
di. t/m za. 11.00 – 17.00 uur
zo. 14.00 – 17.00 uur en op afspraak
Gedurende TEFAF (15 t/m 24 maart)
10.00 – 19.00 uur
La Speranza
Portrait 2
La Speranza – Margot Homan Portrait – Isabell Beyel
Dionysusch portret
Dionysusch portret – Margot Homan
De gave
De gave – Margot Homan
Portrait
Portrait 3
Portrait – Isabell Beyel Portrait – Isabell Beyel