Invisible Trails nog maar t/m 23 oktober

One more second
One more second – Elbe Stevens
Beste mevrouw,mijnheer,

Van harte nodigen wij u uit voor de expositie ‘Invisible Trails’ van Arvid & Elbe Stevens. In deze expositie wordt werk getoond van beeldhouwer/kunstenaar Arvid en van fotograaf/regisseur Elbe Stevens.

Met ‘Invisible Trails’ heeft Elbe Stevens zich laten in zijn foto’s laten leiden door zijn achtergrond als scenarioschrijver en regisseur. De foto’s suggereren een groter verhaal, dat zich voor en na het fotografisch moment afspeelt.

In ‘Invisible Trails’ staan momenten van aankomst of vertrek centraal. Kwetsbare momenten, ze gaan vaak gepaard met hoop of juist verdriet. Elk beeld in deze serie is vanuit een andere emotie opgebouwd. Soms ernstig, haast dreigend, soms luchtig en frivool.

In visueel opzicht worden de beelden verenigd door stemmig, beheerst kleurgebruik en een geordende vlakverdeling. Zowel bij de fotografie als bij zijn korte films gebruikt Elbe de techniek om tot een optimale esthetische uitdrukking te komen. Daarbij is de vorm altijd even belangrijk als de inhoud. Bij de uitvoering van zijn concepten is Elbe inhoudelijk en technisch voortreffelijk geholpen door fotograaf/cameraman Rolf Dekens en beeldwerker Jefta Arts.

Elbe Stevens (1968) studeerde audiovisuele vormgeving aan de Sint Joost Academie in Breda. Tijdens zijn opleiding won hij de Filmnet scenarioprijs op het filmfestival in Rotterdam. Hij werkte vervolgens als schrijver en regisseur mee aan vele drama en comedy producties, voor zowel de publieke als de commerciële omroep.

Recentelijk profileert Elbe zich ook als speelfilmproducent. Samen met Bijker Film/TV en de AVRO produceert hij de lange bioscoopfilm ‘Het Zwaard van D’Artagnan’ (première herfst 2013).

We hopen u te mogen begroeten. Met vriendelijke groet,

Arvid, Elbe Stevens en Doret Huibers


Op 28 oktober om 16.00 uur zal de expositie van Peter Harskamp geopend worden met nieuwe schilderijen en beelden.


Gallery Bell’Arte
Jekerweg 51 (Achter het politieburo wijk 12)
6212 GA MaastrichtT/F +31 (0)43 – 321 17 02
E: welkom@gallerybell-arte.com
www.gallerybell-arte.com
Geopend:
di. t/m za. 11.00 – 17.00 uur
zo. 14.00 – 17.00 uur en op afspraak
Pleased to meet you
Pleased to meet you – Elbe Stevens
Friends
Friends – Elbe Stevens
Safe secret
Mind above matter
Safe secret – Arvid Mind above matter – Arvid
Oude 'Oude brug' van Maastricht
Oude ‘Oude brug’ van Maastricht – Arvid