Herinnering uitnodiging ArtBreda

Arvid
Bestel tot het eind van de maand van de stier (t/m 21 mei) de Toro Forte van Arvid
voor € 600,- in plaats van € 750,-. Klik hier om het beeld te bestellen.
Geachte mevrouw/heer,

Graag willen we u herinneren en uitnodigen voor een bezoek aan ArtBreda, de beurs voor oude- en hedendaagse kunst, antiek en design. De beurs duurt tot en met 12 april en is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Op woensdag 8 april tot 21.30 uur.

Wilt u de beurs en in het bijzonder onze galerie bezoeken kunt u hier een toegangskaart downloaden en printen. Deze kaart geeft u bij de ingang gratis toegang voor 2 personen.

Hartelijke groet,
De kunstenaars en Doret Huibers

Ans Markus Francesca Zijlstra Pépé Grégoire
Arvid Henri Lannoye Rosa Serra
Bart Jan Desmarets Willem Lenssinck
Emile Cornelis Palolo Valdes

Spectaculaire avond

met een concert van

Ellen ten Damme

VOOR IN DE AGENDA:
Op 26 april zal een permanente vestiging van Gallery Bell’Arte in het Kurhaus worden geopend.(Scheveningen)Grootse opening van de eerste grote expositie Gallery Bell’Arte at Kurhaus in de vernieuwde serre van het Kurhaus.
Hier zal dan voor het eerst het “grote vogelplafond” van Gerti Bierenbroodspot te zien zijn. Tevens zal het “beroemde gastenboek” voor de eerste keer digitaal gepresenteerd worden door kunstenaar/designer Arvid. Deze kunstenaar heeft enkele zeedieren in brons gemaakt.Door het gehele Kurhaus en buiten op de terrassen zal permanent kunst van Gallery Bell’Arte geëxposeerd worden. Dit zullen wisselende exposities zijn van zowel schilderijen, foto’s als beelden in glas, brons, steen en rvs.Speciale aandacht zal er zijn voor het werk van Pépé Grégoire met in het bijzonder zijn fotosculpturen. Gallery Bell’Arte at the Kurhaus exposanten: Gerti Bierenbroodspot, Ans Markus, Arvid, Jan Desmarets, Luigi Galligani, Emile Cornelis, Bart Somers, Carlos Mata en Pépé Grégoire.

Klik hier voor het programma, aanmelden en de arrangementen


Gallery Bell’Arte
Jekerweg 51 (Achter het politieburo wijk 12)
6212 GA Maastricht
T/F +31 (0)6 – 54 35 34 64
E: welkom@gallerybell-arte.com
www.gallerybell-arte.com
Een druppel geluk
Een druppel geluk – Francesca Zijlstra
Photosculpture – Pépé Grégoire
Verbonden vrijheid
Verbonden vrijheid – Ans Markus