Uitnodiging Gallery Bell’Arte at the Kurhaus

Pépé Grégoire
Architectuur (photosculpture) – Pépé Grégoire
Geachte heer/mevrouw,
Heel graag nodigen wij u uit voor de opening van de expositie: “Gallery Bell ‘Arte at the Kurhaus” op 26 april 2015.Programma:
16.00 – Dhr. Gerrit Zalm zal deze expositie openen door het grote vogeltjesplafond, geschilderd door Gerti Bierenbroodspot, in de serre van het Kurhaus te onthullen.
16.30 – Presentatie gastenboek van het Kurhaus door Arvid Henkes.Daarna kan onder genot van een drankje en hapje de expositie bekeken worden.Pèpè Gregoire zal een groot aantal van zijn fotosculpturen en zijn speciale beelden tentoonstellen. Ook zal het bronzen beeld van Luigi Galigani Il canto delle Sirene als geschenk voor het Kurhaus onthult worden.Wilt u bij de opening (van 16.00 uur) aanwezig zijn kunt u dat hier kenbaar maken.
Als u hierna wilt dineren of wilt reserveren voor het concert van Ellen ten Damme en het Koninginnebal, klikt u hier voor de arrangementen.Door het gehele Kurhaus en buiten op de terrassen zal permanent kunst van Gallery Bell’Arte geëxposeerd worden. Dit zullen wisselende exposities zijn van zowel schilderijen, foto’s als beelden in glas, brons, steen en rvs.Enkele kunstenaars zijn speciaal voor deze eerste expositie: Gallery Bell’Arte at the Kurhaus nieuw werk aan het maken: Gerti Bierenbroodspot, Arvid, Jan Desmarets, Luigi Galligani, Emile Cornelis, Bart Somers, Carlos Mata en Pépé Grégoire.

We hopen u te mogen begroeten.

Hartelijke groet,
De kunstenaars en Doret Huibers

Arvid Henri Lannoye Rosa Serra
Bart Jan Desmarets Willem Lenssinck
Emile Cornelis Palolo Valdes
Francesca Zijlstra Pépé Grégoire

Gallery Bell’Arte at the Kurhaus
Gevers Deynootplein 30
2586 CK Den Haag (Scheveningen)

Parkeren kan naast het Kurhaus
Gevers Deynootplein 189
2586 CS Den Haag (Scheveningen)

T/F +31 (0)6 – 54 35 34 64
E: welkom@gallerybell-arte.com
www.gallerybell-arte.com

Jaws (photosculpture) – Pépé Grégoire

Lees meer over Pépé Grégoire

Pépé Grégoire
Il Canto Delle Sirene – Luigi Galligani
Bart
Visla – Bart
Bart
Free your mind – Arvid

Spectaculaire avond

met een concert van

Ellen ten Damme

  Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus presenteert op 26 april om 21.15 een uniek optreden van Ellen Ten Damme met haar Concert Berlin. Ook zullen de beroemde baritons Daniel Ernst Smit en Sef Thissen bekende liederen zingen.Om middernacht zal Ellen ten Damme het lied “Mõchte ich die Kõnigin vom Kurhaus sein”. Er wordt een toast uitgebracht op het Koningspaar wat het  ‘Koninginnebal’ zal inluiden en er zal gedanst worden tot in de vroege uurtjes.Voor alle informatie, kaarten, arrangementen via de website van het Kurhaus of stuur een email.