Uitnodiging zomerexpositie

Alien - Arvid
Visla - Bart
Alien – Arvid Visla – Bart
Graag willen we u uitnodigen voor onze aankomende zomerexpositie die op 28 juni aanstaande vanaf 14.00 zal plaatsvinden in onze prachtige Gallery aan de Jekerweg 51 te Maastricht.
Tijdens deze expositie met werk van kunstenaar Bart willen wij u onder het genot van een hapje en een drankje, geserveerd door een opkomend bedrijfje ‘Aan Tafel’ onze trots delen. Als u bij deze opening aanwezig wilt zijn, klikt u hier.

Arvidartdesign:
Maak ook kennis met Arvid Henkes, niet alleen de kunstenaar achter verschillende prachtige beelden zoals de familie pinguins, 3D-print, de alien of het fossiel, maar ook het gezicht en het levende brein achter het gloednieuwe bedrijf ArvidArtDesign.
Dit bedrijf specialiseert zich in verschillende digitale kunstvormen zoals digitale foto bewerking, video-effecten en webdesign. Deze jonge kunstenaar en ondernemer zal u meenemen in zijn wereld van het grafisch ontwerpen en alles wat daarbij komt kijken. Voor meer informatie bezoekt u: www.ArvidArtDesign.nl

My Bajka:
Graag willen we u tijdens deze expositie ook kennis laten maken met Martina Krivokuca. Zij is het gezicht van het nieuwe trendy damesboetiekje My Bajka. Voor de nieuwste trends op het gebied van fashion en styling bent u hier op het juiste adres.
Persoonlijke aandacht, oog voor detail en goede service staan hierbij centraal. Nieuwsgierig naar de nieuwe zomercollectie die u meeneemt naar dat strand zon en zee gevoel geheel in de Ibiza stijl? Kom dan 28 juni een kijkje bij ons nemen, daar zult u zeker geen spijt van krijgen. Voor meer informatie bezoekt u: www.MyBajka.nl

Deze expo duurt van 28 juni tot en met 14 september.
Wij exposeren tevens werk van de kunstenaars waar we al vele jaren mee samenwerken: Arvid, Emile Cornelis, Jan Desmarets, Evert van Hemert, Carlos Mata & Rosa Serra.

Een zonnig genot voor oog, hart en ziel.

Arvid Henkes 06 55344523
Martina Krivokuca 06 48939420
Doret Huibers 06 54353464

Gallery Bell’Arte
Jekerweg 51 (Achter het politieburo wijk 12)
6212 GA Maastricht
E: welkom@gallerybell-arte.com
www.gallerybell-arte.com
Setting - Bart
Paard - Bart
Hond in de buurt – Bart Paard – Bart
Jack en Visla - Bart
Jack en Visla – Bart