Vier het strand seizoen met Hélène Grégoire

Geachte mevrouw/mijnheer,

Graag nodigen wij u uit voor de opening van de nieuwe verkoopexpositie van Gallery Bell’Arte at the Kurhaus. Op zondag 23 april van 15:30 tot 18:00 uur ontvangen wij u graag in de Bar van Restaurant Waves at the Kurhaus waar het werk van de kunstenaar Hélène Grégoire te zien zal zijn. Hélène Grégoire zal tijdens de opening van haar verkoopexpositie aanwezig zijn.

Na de opening van de verkoopexpositie kunt u heerlijk dineren bij het restaurant Waves at the Kurhaus. Als gast van Gallery Bell’Arte bieden wij u graag een mooi drie-gangen menu voor  €37,50 per gast verzorgd door Chef Kok Paul Dingjan.
Daarnaast heeft u de mogelijkheid te overnachten in het Kurhaus en u kunt verblijven voor het speciale Dell’arte kamertarief: €139,- per nacht inclusief ontbijt voor twee personen (op basis van beschikbaarheid). 

Door het gehele Kurhaus zullen haar prachtige kunstwerken te bezichtingen zijn en u kunt vrijblijvend binnen lopen. De verkoopexpositie zal te zien zijn tot 15 oktober 2017.

Als u bij de opening van deze expositie aanwezig wilt zijn kunt u dat hier laten weten. Reserveren voor diner of overnachting kan via h.de.vries@amrathkurhaus.com

Wij zien er naar uit u te mogen ontvangen.

De expositie ‘’Suite Olympiade’’ van de spaanse beeldhouwster Rosa Serra, ruim 20 bijzondere beelden van verschillende sportieve diciplines, staan verspreid door het kurhaus. Momenteel is er ook een grote expositie met beelden van Jan Desmarets bij Gallery Bell’Arte in Maastricht.

Klik op de namen van de kunstenaars om meer werk te zien: ArvidCarlos Mata, Chris TapGuy OlivierEmile Cornelis, Francesca ZijlstraJan Desmarets en Rosa Serra.

Met vriendelijke groet,

Arvid Henkes & Doret Huibers
Gallery Bell’Arte
Telefoon: 06-54353464
www.gallerybell-arte.com
welkom@gallerybell-arte.com