Speciale projecten

Speciale projecten

Als galeriehouder en jarenlange ervaring is Doret Huibers het perfecte aanspreekpunt voor advies over het aankopen van kunstwerken of het uitbreiden van uw kunstcollectie. Ook voor het in opdracht geven van de productie van kunstwerken is zij de aangewezen persoon. Ze geeft haar advies aan particuliere kunstverzamelaars en bedrijven. De kunstwerken bij Amrâth hotels Grand Hotel de l’Empereur, Grand Hotel Frans Hals en Grand Hotel Amrâth in Amsterdam zijn enkele voorbeelden van deze bijzondere projecten.

Amrath hotels

In de volgende slideshow ziet u de volgende projecten. Het Vogeltjesplafond, een enorme plafondschildering in de serre van het Kurhaus te Scheveningen. Twee enorme muurschilderingen bij Hotel de l’Empereur in Maastricht. Afmetingen van de wanden zijn 10 x 2,5 meter en 5 x 6 meter. Ook ziet u een Glas-in-lood koepel van 30 m2 bij hotel Frans Hals in Haarlem en het ontwerp van de zwembadvloer bij Scheepvaarthuis in Amsterdam. Als laatste komt het zelf ontworpen Amrath servies voorbij.

glas en lood -Haarlem (2)
speciale-projecten-01 (2)
speciale-projecten-01
speciale-projecten-02 (1)
speciale-projecten-02
Gerti
glas en lood met bllauw trap
previous arrow
next arrow

Made in Holland

De opdracht ‘Made in Holland’ gemaakt door kunstenaar Arvid is speciaal voor het Amrath hotel Badhoeverdorp. Een combinatie van de oude legendes en de duidelijke kenmerken van Holland. Door de hoge resolutie zijn er veel leuke elementen te vinden waardoor je niet zomaar langs loopt zonder even goed te kijken. Heeft u zelf een idee voor een kunstwerk dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen voor de mogelijkheden.

Iamsterdam
Badhoeverdorp - Van Gogh
maxima
Parel
previous arrow
next arrow

Exposities beeldentuinen

13 jaar lang organiseerde Gallery Bell Arte als eerste galerie de prachtige kunst exposities rondom Chateau Neercanne en Chateau st Gerlach. Honderden mensen kwamen van ver om deze prachtige zomerse kunst exposities te bewonderen. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes kreeg je de kans om in contact te komen met de kunstenaars zelf en te horen waar hun inspiraties en ideeën vandaan komen.

SavoirVivre
SavoirVivre2
SavoirVivre6
SavoirVivre4
SavoirVivre5
Gerlach2 bewerkt 10x15 (2)
Neercanne (2)
IMG_1424
IMG_1531
IMG_1532
IMG_1534
IMG_1546
IMG_1561
IMG_1566
IMG_1587
IMG_1631
NEERCANNE TUINEN ZOMER JO (2)
IMG_1365
IMG_1367
IMG_1384
previous arrow
next arrow

Een eigen ontworpen heelal

Een kunstwerk ontworpen in opdracht voor een klant in Denemarken. Met de afmetingen van 250 x 100 cm en de enorme resolutie raak je niet snel uitgekeken. Het zit vol met geheimen en kleine foto’s vanuit haar verleden. Na het proces was ze samen hebben afgelegd zijn ze tot een uiteindelijk ontwerp gekomen en toen het kunstwerk in elkaar is gezet is Arvid dit zelf gaan plaatsen. Een bijzondere kunstzinnige en avontuurlijke rit naar Denemarken

Denmark opdracht2
Denmark
Denmark opdracht3
previous arrow
next arrow